P1010275.JPG

سخنان مدیر مجتمع با اولیا

درروز جشن شکوفه ها

آشنایی والدین با قوانین مدرسه

خانواده نخستین نهاد اجتماعی است که تامین کننده ی نیازهای روانی و جسمانی افراد است ،کودک از همان ابتدای شیرخوارگی از محیط خانواده متاثر می شود و در بزرگسالی  نیز این تاثیرو پیچیدگی خاص خود را پیدا می کند .

خانواده در رشد شخصیت فرزندان ؛ تحکیم ارتباط میان خود و اعتلای فرهنگ جامعه اهمیت بسزایی دارد .

خانه و مدرسه به عنوان دو نهاد اصلی تعلیم و تربیت هرجامعه ای محسوب می شود وضعیت موجود هر جامعه ایی نتیجه ی یادگیری دیروز افراددرخانه و مدرسه است . ووضعیت فردای هر جامعه در نتیجه ی سرمایه گذاریی هایي است که امروز روی دانایی افراد در خانه ، مدرسه و جامعه انجام می گیرد.

یک اصل مهم دانایی : آینده یافتنی نیست بلکه ساختنی است اگر به دنبال ساختن آینده جامعه هستی ، بین خانه و مدرسه پل ارتباطی دانش افزایی بزن و اجازه بده این پل از جامعه بگذرد .

یکی از دوره های مهم و تاثیر گذار در دوره های زندگی کودکان دوره ی ابتدایی است . دوره ای که در رشد و تربیت و تکوین شخصیت کودکان نقش بسزایی دارد . این دوره را دوره ی تادیب خلاقیت ،بروز استعداد های عمومی و کودکی سوم گفته اند.

ارتباط مناسب والدین و مدرسه منجر به فرایند تربیتی مناسب و کشف و پرورش استعداد های خاص در دانش آموزو مهمتر اینکه باعث آشنایی والدین با عوامل یادگیری دانش آموزان نیز می گردد.

با آرزوی موفقیت برای عزیزان

تاریخچه مجتمع آموزشی میلاد

تاریخ تاسیس : 1371                          موسس :  آقایان حمزه  شهری      و محمد حسین  رئیسی

هم زمان با ولادت حضرت رسول ( ص ) و تولد امام جعفر صادق ( ع ) 17 شهریور 1371

با حضور مسئولین محترم اداره آموزش و پرورش وقت و مسئو لین محترم شهرداری افتتاح گردید.

در همان سال اول دبستان با حداکثر نفرات یعنی 230 نفر مشغول به کار شد .و مورد استقبال بی سابقه والدین گرامی قرار گرفت

امتیازات و رتبه های مدرسه میلاد :

1 - مجتمع آموزشی میلاد بامیانگین 6 دانش در هر سال توانست آمار خوبی در میان مدارس ناحیه 4 در قبولی  آزمونهای استعداد های درخشان داشته باشد.

2 - درضمن مدرسه میلاد در مسابقات ورزشی ناحیه همیشه بین رتبه های اول تا سوم مدارس را دارابوده و در مسابقات استان هم جز نفرات برتر بوده است .

3 -  در مسابقات سرود و تئاتر رتبه اول تا سوم ناحیه را دارا می باشد .

4 – در مسابقات علمی و قرآن دارای مقام در سطح ناحیه 4

5 – شرکت در اردوهای مختلف و مفرح

هوشمند سازي فضا ها و امكانات

امروزه نظام آموزشی کشور به مدارسی نیاز دارد که با بهره گیری از جدیدترین فناوری های کمک آموزشی و هوشمند سازی ،امکان یادگیری پیوسته را برای دانش آموزان فراهم نماید و فرصت های جدید را در اختیار آنان قرار دهد ، به گونه ای که این فناوری ها نه به عنوان ابزار ، بلکه در قالب زیر ساخت برای تعلیم و آموزش محسوب شود .

همزمان با تحول در رویکرد های آموزشی در سطح جهان ، زمینه شکل گیری مدارس هوشمند در کشورمان نیز با استفاده از جدیدترین تجهیزات کمک آموزشی مهیا گردیده است . این تجهیزات با تقویت و پشتیبانی مقوله " دانش آموز پژوهش محور  و افزایش ارتباط موثر و چند جانبه بین معلم و شاگرد و مدرسه با جامعه " ، مدرسه را به کانونی پویا ، مشتاق و قوی برای پرورش نیروی انسانی خلاق و متفکر که قابلیت زندگی در عصر اطلاعات را دارد تبدیل می کند .

مجتمع آموزشی غیردولتی هوشمند ميلاد ، با 22 سال سابقه آموزشی و تربیتی مفتخر است قدمی هرچند کوچک در راه اعتلای نظام آموزشی کشوردر مسیر سیاست های کلی وزارت آموزش و پرورش برداشته است .

تعداد آراء : 232
ميزان رضايت شما از سايت ؟